Защо Флиртува, но Не те Кани на Среща

Защо Флиртува, но Не те Кани на Среща

Ако сте като повечето жени, около вас вероятно има поне един мъж, който ви изпраща “смесени сигнали”; и това ви подлудява. Може би е колега или приятел на приятел, когото виждате от време на време, или е човек, когото срещате в клуба по танци или във фитнеса.

Всеки път като се срещнете, на него сякаш му е приятно да ви види. Флиртува, усмихва се, закача ви и се опитва да привлече вниманието ви. Помни всеки ваш разговор и ви кара да си мислите, че наистина обръща внимание на това, което казвате.

Прави комплименти за облеклото и прическата ви, и има нещо в погледа му, което ви кара да се питате какво ли си мисли.

Чувствате се добре. Сякаш ви харесва. Осъзнавате, че и вие го харесвате. С нетърпение очаквате да го срещнете отново.

Разсмива ви и всеки път като се видите се замисляте какво ли би било да излезете с него на среща.

Какво Става Тук?

Е да, държи се сякаш е заинтересован, флиртува с вас и ви казва колко сте красива и умна, и интересна, но после се отдръпва и ви кара да се чудите дали пък не си въобразявате.

Колкото и да са добри намеренията му в същото време се чувствате извън контрол около него, защото той не прави това, което очаквате или искате от него.

Наистина ли има интерес? Или просто ви баламосва?

Защо не те Кани на Среща

Мога да ви кажа, че има много причини поради които един мъж флиртува и проявява интерес към вас, но никога не ви кани на среща, не се обажда и не прави планове да излезете на истинска среща.

Една от тях е, че всъщност има връзка с друга, но му е приятна компанията и ви смята за чудесна. Той просто не иска да “стига до там” с вас.

Може би го привличате физически, но все още го няма вътрешното усещане за емоционално привличане и не иска да придвижи нещата помежду ви напред.

Може би има усещането, че получава смесени сигнали от вас… в един момент мисли, че му отговаряте и имате интерес, но в следващия усеща нещо, което го кара да се чуди дали няма да му откажете ако ви покани на среща.

Или.. може би има свои собствени причини дa не иска да се обвързва, които нямат нищо общо с вас и с това, което казвате или правите.

Освен ако не го попитате направо, няма начин да разберете какво става.

Но има ТРИ основни неща, които може да направите и да увеличите вероятността той да поиска да прекара време с вас насаме и да ви опознае. Ето ги и тях:

Останете Насаме с Него и му Дайте Пространство да Отвърне

Може да си МИСЛИТЕ, че флиртувате и се закачате, но той може да е също толкова несигурен в това какво мислите за него, колкото и вие.

Затова е важно ако искате да увеличите шансовете един мъж да предприеме действия, трябва да намерите начин да комуникирате с него по начин, който му показва, че и двамата сте свободни и имате интерес.

Гледайте го в очите докато говорите с него. Усмихвайте се. Не се оплаквайте и не говорете за скучни неща като времето или какво работите. Оставете го да “води” разговора – не използвайте всеки удобен случай да монополизирате цялото ви време заедно.

Истината е, че ако не знаете какво да направите или да кажете, за да събудите интереса му и той да се почувства достатъчно спокоен и уверен, че да ви покани на среща, няма да ви е лесно с мъжете и срещите.