Защо Добрите Мъже се Страхуват да Говорят

Защо Добрите Мъже се Страхуват да Говорят

Готов съм да се обзаложа, че сте срещали много наистина добри мъже.

Знам какво си мислите: “Нищо подобно. Срещам само простаци, които искат едно единствено нещо.”

Въпреки това ще се придържам към твърдението си. Наистина, някои от мъжете, които срещате винаги ще са загубеняци. Но само защото един мъж се е отдъпнал или е казал, че не иска “нищо сериозно” не означава, че не си заслужава.

Неприятно ми е да го кажа, но някои от тези мъже са всъщност добри хора, с които не сте се сближили по ПРАВИЛНИЯ начин. Накратко, може да сте отблъснали правилния човек с погрешни действия.

Защо Сериозните Разговори Обикновено Показват НАЙ-ЛОШОТО в Мъжете

Ако сте поставяли някога на мъж “ултиматум”, че трябва да бъде по-сериозен и да възприема връзката ви по-друг начин, трябва да знаете нещо.

Мъжете не харесват крайни срокове, ултиматуми или изисквания от типа “всичко или нищо”, когато става въпрос за дългосрочна връзка с жена.

Може да му задържите временно вниманието и да го накарате да се “държи” добре за няколко седмици или за няколко месеца. Но никога няма да сте достигнали до дъното на проблема във връзката си.

Още повече, подобни изисквания или молби често изкарват най-лошото от мъжа.

Карат го да се отдръпне, да се държи хладно, да се ядосва и да се дразни, и да започне да се съмнява дали изобщо трябва да сте заедно. Да, дори добрите мъже го правят.

Живей, Учи… и Обичай

Добре, може би ви е трудно да се примирите с тази грозна истина. Или може би ви се иска да ме зашлевите.

Разбирам. Дайте ми шанс обаче, защото това, което ще научите може да ви помогне да разпознаете правилния мъж и да го задържите около себе си. Да, може и да сте правили грешки, но най-лошата грешка е тази, от която не сте научили нищо.

Истината е, че мъжете имат различно темпо от жените, когато става въпрос за връзки. Може да сте на третата си среща с него и да си мислите, че вече имате връзка (нещо, което наричам “мигновено обвързване”), докато за него вие все още се опознавате.

На мъжа му трябва време – особено на стойностния мъж – да реши дали това жената, без която не може да живее. Трябва му време и много различни приятни преживявания, за да развие това дълбоко чувство на привличане, което го кара да придвижи връзката напред.

Ако опитате да пришпорите нещата, рискувате да го изплашите – понякога завинаги. Ако сте на среща с мъж и имате “план за действие”, той ще разбере. Ще се почуства сякаш е на интервю а работа и ще се зачуди дали наистина искате да сте заедно заради него самия.