Тайна, Която Повечето Жени не Знаят за Общуването с Мъжете

Тайна, Която Повечето Жени не Знаят за Общуването с Мъжете

Случвало ли ви се е като опитате да споделите с мъж какво чувствате той да се ядоса, да се подразни или просто да се затвори и да се отдръпне? Ако да, то вероятно не сте комуникирали с него по начина, който той разбира и го кара да иска да СЛУША.

Вероятно сте били толкова увлечени в собствените си емоции, че всъщност не сте му дали шанс и възможност да слуша, да помисли и да отговори. Това е нещо, което може да научите и мъжът да иска винаги да ви излушва. Ето какво имам предвид…

Мъжете и жените комуникират по различен начин, но като разберете какви са мотивациите на мъжа може да имате напълно различно изживяване от останалите жени и в резултат да изградите много по-добра връзка между вас двамата.

Точно така, ИМА начин това да сработи и за двама ви…

Научете се да Общувате с Мъжете и да Постигате Реални, Конструктивни и Положителни Резултати

Повечето хора СЕ МИСЛЯТ за страхотни комуникатори.

Ала те рядко постигат каквито и да било РЕЗУЛТАТИ в комуникацията си.

Познайте какво?

Ако не постигате поне част от това, към което се стремите, то уменията ви не струват.

Да казваш винаги това, което мислиш и чустваш НЕ Е отличителна черта на великолепните комуникатори – дори и на добрите не е.

Да имаш чувства е добре. Но да ги изразяваш на момента щом се появят без да ги “филтрираш” и без да обмислиш как биха се отразили думите ти на човека срещу теб не е продуктивно.

Стотици жени прекарват дни, седмици и месеци анализирайки мислите или идеите си за даден мъж или тяхната връзка. След това стигат до някаква заключение и му го представят.

И какво става после?

Повечето жени очакват той да ги изслуша и МНОГО БЪРЗО да разбере за какво става дума, какво означава всичко това за него и за връзката, и как се чувства тя.

И обикновено какво се получава?

Точно така.

Ако се спрем на тази ситуция за момент, ще осъзнаете няколко важни неща:

  • Мъжът така и не е отделил времето да анализира ситуацията, както тя го е направила
  • Чрез своята комуникация жената очаква да предаде перфектно гледната точка и преживяванията си
  • Мъжът вероятно има свое собствено виждане за нещата (вярно или погрешно)

Напълно съм наясно с предизвикателството, с което вие като жени се срещате… често е много трудно да разберете какво му е, защото рядко (ако изобщо) е отворен и споделя какво мисли или чувства.

Повечето мъже в подобна ситуация просто ще отклонят разговора в опит да прикрият чувствата си и с надеждата, че това ще отмине и няма да има нужда “да се справят” с него.

Добрата комуникация е ПЪРВАТА стъпка по пътя към подобряването на вашата връзка с един мъж.

Прекарах последните няколко години в изучаване на това какво е нужно на жените, за да комуникират ефективно с мъжете така, че да постигнат едно по-дълбоко ниво на обвързване. Моите статии ще ви покажат как бързо и лесно да усъвъръшенствате това умение ако искате да имате успешна, дългосрочна, любовна връзка с мъж. Те са наръчник на модерната жена за успех с мъжете – ако искате да спрете да губите време и да намерите дълбоко и истинско обвързване, те ще ви помогнат.