Обича те, но Не е Влюбен в Теб?

Обича те, но Не е Влюбен в Теб?

Ако сте имали една или две неуспешни връзки, сигурен съм, че вече сте научили нещо важно: дори да станете близки с един мъж, да споделяте любов и внимание, това може бързо да се промени или дори да ви напусне за нещо, което изглежда съвсем незначително.

Колкото и това да ви се струва странно, напълно необяснимо и абсурдно, то никак не е такова.

Нека хвърля малко светлина върху това какво се случва с мъжете и да ви спестя много време, болка и притеснение.

Мъжете не променят изведнъж мнението си за това дали искат да са с една жена или не – макар със сигурност да изглежда така на много жени, чиито връзки са се провалили.

Как Твоите Действия се Отразяват на Чувствата му

Истината е, че ако една жена е напълно изненадана, когато научи за изчезналите чувства и желания на мъжа да бъде с нея, това най-често е заради нейното НEРАЗБИРАНЕ как собствените й мисли и действия бавно са променили неговото отношение.

Това може и да ви стресне малко.

Може би ще ми се ядосате, че го казвам или може би ще се ядосате заради предишната си връзка и мъжа, който не ви е оценил и ви е изоставил.

Разбирам. Наясно съм, че мъжете правят понякога доста гадни неща и ги тръсват на жената по още по-гаден начин.

Но има една истина в това за вас…

Освен ако не искате да повтаряте грешките си – и да изживявате едни и същи болезнени ситуации – ще трябва да спрете да мислите за това какво може би си мисли или прави мъжа до вас.

И ще тябва да се съсредоточите върху това, което МОЖЕТЕ ДА КОНТРОЛИРАТЕ – собствените си мисли и действия (колкото и страшно и трудно да ви се струва това)

Едно от нещата, които ще ви помогнат не само с мъжете, но и в живота като цяло е следното: “опитай да разбереш и ще бъдеш разбран”. С други думи, преодолей собственото си его и преживявания и се постави на мястото на другия човек във връзката, и разбери как той се чувства.

Това е изключително ценно качество за създаване и споделяне на връзка, изпълнена с любов. И отнема време да се усвои. Но помислете колко добре се чувствате, когато някой наистина ви разбира. Чувствате се по-близки и в безопасност. Същото се случва и с мъжа. Ако никога не се притеснява да казва неща, на които бихте реагирали бурно, не само ще бъде по-отворен към вас – ще бъде емоционално привлечен на едно по-дълбоко ниво.

Поглед под Повърхността на Мъжките Мисли

Повечето жени си мислят, че ако могат да си обяснят думите, действията и емоциите между тях и мъжете някак си ще намерят начин нещата да потръгнат. Те си мислят, че любовта просто ще се случи.

Истината е, че ако не знаете какво става под повърхността – дълбоко в неговия ум и сърце – никога няма да разберете “същината” на това, което става в душата на мъжа.

Има по-дълбоко ниво на разбиране, което трябва да постигнете.

Ако имате усещането, че проблемите във връзката ви се дължат на липсата на разбиране какво се случва с НЕГО, трябва да разберете откъде идва това разминаване помежду ви. Ако имате и най-неуловимото усещане, че проблемът във връзката ви има нещо общо с ВАШЕТО отношение и вашите действия, трябва да ги овладеете и да спрете да попадате в този омагьосан кръг, в който мъжете винаги си тръгват.

Защо един мъж разлюбва и изоставя жена, която обича? Защото така ИЗБИРА. Защото преживяванията му с тази жена на емоционално ниво му казват, че за него е по-добре да не е с нея.