Новина: Мъжкият Страх от Обвързване е Мит

Новина: Мъжкият Страх от Обвързване е Мит

Ако излизате с някой мъж от известно време и все още не сте имали сериозен разговор за връзката си, вероятно ви предстои нещо много лошо.

Защо?

Защото точно това е моментът, в който много жени без да искат убиват привличането и интереса, които са се натрупали и отказват мъжа от по-сериозна връзка.

Не е ли странно?

Опитвайки се да говорите с мъжа за вашата връзка, вие всъщност влошавате нещата и той се отдръпва.

Истината е, че повечето мъже искат да имат връзка, но са направо ужасени от мисълта, че могат да се обвръжат с грешната жена, която според тях ще им вгорчи живота.

Когато жената започне да говори за обвързване и да го иска преди мъжа, това почти винаги води до конфликт и ненужни караници – дори и според нея вече да има страхотно изградена комуникация с него.

Е, какво правите ако той казва, че сте “страхотна”, но просто не може да ви се отдаде изцяло?

Многото Лица на Привличането

Ако един мъж ви прави  много комплименти, това което ви казва е, че много ви харесва, но не непременно иска да има истинска, дълбока връзка с вас.

Ето кое обърква много от жените. И не ги виня. Мъжете могат да са странни.

В един момент сте “страхотна жена”, а в следващия ви отблъсква. Какво става тук?!

Вероятно се колебае относно дългосрочна връзка. Може да се пита дали моментът е подходящ. Дали това е подходящата жена. Дали животът му ще стане по-добър или по-лош.

Когато сте заедно, се колебае за връзката ви поради каквато и да е причина. А когато е далеч от вас, осъзнава, че съвсем не е лесно да намери изживяването, което търси да има с жена.

Някак си не чувства това, което трябва, за да вземе съзнателното решение, че точно вие сте “единствената” за него.

Има огромна разлика да между жена, с която един мъж ще прекарва време и жена, която кара мъжа да се чувства толкова невъобразимо, че той да иска винаги да е около нея.

Разликата е в ЕМОЦИИТЕ, които усеща, когато е с вас.

Създай Правилните Емоции

Има нещо много просто: мъжете искат да се чувстват добре около вас. Ако сте натрупали достатъчно “добри” преживявания с един мъж, той ще иска да има все повече от тях в живота си и ще ви държи около себе си. Искате да създадете позитивна, забавна, вълнуваща и интересна среда, от която той да иска да стане част. А как може да постигнете това?

  • Придържайте се към кратки и забавни разговори в началото. Избягвайте сериозни теми и поддържайте разговора интересен.
  • Концентрирайте се в това да създадете по-хубав момент в настоящето вместо да си мислите какво ще стане в бъдещето. Ако сега се справите добре, бъдещето ще е още по-хубаво.
  • Контролирайте емоциите си. Ако те започват да ви завладяват, спрете и помислете. Не е нужно да изказвате всичко на глас.
  • Бъдете закачливи. Предизвиквайте мислите и характера му по забавен начин, а не го критикувайте.