Какво си Мисли на Втората или Третата ви Среща

Какво Трябва да Знаеш Преди да Спиш с Него

Сигурен съм, че няма да се изненадате от това, че един мъж може да прави много неща, който показват, че се интересува от вас, но въпреки това да казва, че не е готов за връзка или за “нещо по-сериозно”.

Това е едно от нещата, които подлудяват жените.

И по-лошото е, че може да правите толкова неща заедно, да излизате, да се целувате и дори повече, но той никога няма да изрази какво чувства… докато не реши, че нещата помежду ви “не вървят”.

Изнервящо е, нали?

Дори не сте имали възможността да разберете или да говорите за нещата, които се въртят главата му.

Как по дяволите си е мислел, че ще потръгнат нещата? Да не би да е очаквал да му прочетете мислите?

Проблемът е, че жените се опитват ПРЕКАЛЕНО много да разчетат първоначалните си взаимодействия с мъжете. Това ги кара да си мислят, че след няколко кратки срещи са вече в това състояние, което наричам “мигновено обвързване”.

Това означава, че жените често си мислят, че имат връзка с мъж, докато той още опипва почвата и вероятно въобще не се замисля за “връзка”. Та, какво всъщност си МИСЛИ той на тези първи срещи? Ето как стоят нещата.

Какво Означават Втората и Третата Среща за Мъжа

Ако мъж ви покани на втора или трета среща, това означава единствено, че иска да ви опознае по-добре, защото е усетил добра връзка с вас (не в романтичния смисъл).

Не означава, че ще се вижда само с вас или че си мисли за “сериозна връзка”. Той все още ви опознава.

Наслаждава се на компанията ви, забавлява се и започва да си мисли за вас.

Междувременно вие си мислите за следващите няколко месеца, през който той ще е ЕДИНСТВЕНИЯТ мъж, с когото ще излизате и нещата са “сериозни”.

Вече сте взели решението, а още не го познавате добре. Водите се изцяло от “вътрешното си усещане” и химията, която има докато сте заедно.

И това “усещане” започва да диктува действията и мислите ви, и започвате на правите определени предположения за това какво става помежду ви.

Това може да изпрати наистина “лош” сигнал на един мъж, особено ако предполагате, че ще се виждате всеки уикенд, ако се сърдите, че не ви се обажда по-често и ако предположите, че вашата връзка е “ексклузивна” вместо да го обсъдите и после да се ядосвате като разберете, че все още се вижда и с други жени.

Обикновено тогава мъжът се отдръпва, понякога завинаги. А вие се питате “Какво стана?!”

Разбирате ли сега какви са опасностите, които крие идеята за “мигновеното обвързване”? Не бих искал да сте в подобна ситуация, затова и създадох този блог. Моите статии разкриват какво наистина мислят мъжете за срещите – от това какво би го накарало да ви покани на първа среща до това какво го кара да си мисли за вас и да иска да ви види отново и отново, докато НАИСТИНА ВИ СЕ ОТДАДЕ.