4-те Неща, Които Всеки Мъж Иска от Жената

Woman thinking

По-трудно ли е, отколкото ви се иска, да накарате един мъж да ви приема насериозно, да не мисли за вас като за нещо между другото, а наистина да ви ИСКА и ЖЕЛАЕ и на физическо, и на емоционално ниво.

Ако е така, то ще  ви разкажа за 4-те задължителни неща, които са нужни, за да спечелите сърцето му.

Но преди да продължим, искам да изясним нещо важно.

Има Истински Мъже.. има и “Момчета”.

Истинските мъже са зрели и стъпили здраво на земята физически, умствено, емоционално и духовно. Те имат своя път и са отворени към дълбоко личностно израстване.

Момчетата, от друга страна се страхуват, когато се сблъскат с емоциите си или станат прекалено близки с жена, която наистина ги разбира и знае какво чустват.. за добро или за лошо.

Та какво иска един зрял, Истински мъж от жената?

#1: Истинският Мъж Иска Жената да е Забавна

Има нещо, което подлудява мъжете и ги кара да преминат на едно друго ниво на комуникация – забавлението.

Мъжете обичат да са активни и да се забавляват. В обществото тяхната роля е да бъдат експресивни и да се свързват с хората около тях чрез ДЕЙСТВИЕ.

За съжаление прекалено много жени забравят това и поемат по друг път към сърцето на мъжа, а именно с ГОВОРЕНЕ, ГОВОРЕНЕ и ГОВОРЕНЕ. Истината е, че мъжете не си падат по дадена жена заради това, което тя КАЗВА.

Не са важни думите… важно е изживяването.

Правете различни неща заедно – гледайте и играйте спортове, съревновавайте се, дори подхвърляйте закачки и сарказъм от време на време, и наистина ще увеличите привличането и интереса му.

#2: Истинските Мъже Искат Независима Жена

Много жени погрешно смятат, мъжете търсят “по-слаба” жена, която ще ги кара да се чувстват по-умни и по-силни.

Нищо не може да е по-далече от истината.

ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ искат жена, която да ги ВДЪХНОВЯВА с нещата, които тя самата има в живота си. Те искат жена, която има своята цел в живота и тази цел не е просто да бъде обвързана.

Истинските мъже не се страхуват от независимостта и успеха. Това, което е важно за тях е жената въпреки това да има място за чудесна връзка в живота си и да бъде земна и на разположение, когато са заедно.

#3: Мъжете Искат Емоционално Зряла Жена

Ако един мъж изпитва привличане към жена, неминуемо се стига до ситуация, в която двамата имат различни виждания и се появяват неразбирателства.

Как ще се справите с това и ще изразите чувствата си?

Жената, която има зрелостта да не обвинява мъжа до себе си за своите собствени чувства, а да ги сподели по един искрен и автентичен начин, който да помогне на мъжа да я разбере по-добре, ще го накара да я харесва още повече. Как една жена владее своите собствени емоции е едно от най-важните неща, на които мъжете обръщат внимание преди да решат дали да задълбочат нещата. Ако тя оставя емоциите си да бушуват извън контрол, за него светва една голяма червена лампа.

#4: Истинският Мъж Иска Жена, Която да го Привлича

Мъжете не се страхуват толкова от обвързване или от сериозна връзка, колкото от това да бъдат във връзка, в която няма страст и привличане.

Често без да иска жената убива привличането, което мъжът изпитва към нея като прекалено силно се опитва да го накара да я хареса или като се държи прекалено рано сякаш връзката е вече много сериозна.

Отпуснете се и оставете нещата да се случват постепенно. Не забравяйте да правите и да казвате неща, които внасят ЗАБАВЛЕНИЕ и ХУМОР във взаимоотношенията ви от самото начало.

Няма нищо по-привлекателно за мъжете от една великолепна жена, която знае как да се отпусне и да се забавлява.

Може да постигнете това като сте забавни, флиртувате, шегувате се и останете НЕПРЕДСКАЗУЕМИ.

Това са наистина 4-те основни неща, които мъжете искат от жените. За да имате една по-дълбока и удовлетворяваща връзка, опитайте да бъдете забавни, независими, зрели и отпуснати. Няма да повярвате какъв ефект ще има това не само върху мъжа до вас, но и върху останалите хора, с които се срещате.