Какво Трябва да Знаеш Преди да Спиш с Него

Какво Трябва да Знаеш Преди да Спиш с Него

Трудно е да се приеме, но е истина. Само защото един мъж е спал с жена не означава, че дори за секунда е помислил за това дали иска да бъде с нея или да започне дългосрочна връзка.

Ако си мислите, че като спите с мъж, ще го накарате да “прозре” вашите качества, сте наистина далеч от реалността.

Нито физическото привличане, нито актът на физическа близост е това, което кара мъжа наистина да се чувства “привлечен” към вас и да иска още и още.

И въпреки това, всяка жена, която познавам поставя знак за равенство между секса и обвързването.

На Сутринта

Да предположим, че сте спали с някого и той се е отдръпнал след това. Вероятно си мислите, че ви е разигравал и не е бил искрен относно това какво иска.

Но нека ви попитам следното: ВИЕ казахте ли му какво искате преди да си легнете с него? Казахте ли нещо такова например: “Спя с мъж само ако той вече ме познава и ме оценява като жена и като човек?”

Предполагам не. Вместо това, вероятно сте направили това, което правят повечето жени в периода на “неангажиращите” излизания и срещи – По никакъв начин не сте показали дали търсите само забавлението с него или всъщност търсите нещо сериозно.

Помислихте, че просто сексът ще изкаже всичко необходимо. Много погрешно.

Ако някога сте били наранявани, защото сте се отдали на мъж, а той не е проявил по-сериозен интерес или не е пожелал да започне връзка с вас, вероятно ако се върнете назад във времето ще видите, че сте допуснали тази грешка.

Разбира се, сякаш не сте вие този, който прави грешката в тези ситуации. Напротив, сякаш мъжът, с когото сте били очевидно нищо не разбира и е женкар, и не е готов да има сериозна връзка.

Ала дълбоко в себе си, знаете, че сте спали с него, защото сте вярвали, че ако имате достатъчно “доказателства” за неговата обич и ако само направите нещата “перфектни” помежду ви, тогава той ще се превърне с онзи напълно отворен и любящ мъж, за който сте си го представяли.

Кой Определя Качествата ти

Трябва да спрете да се осланяте на това каква би могла да бъде една връзка – и на това, което наричам “бъдещия потенциал” на един мъж – и да започнете да гледате настоящето.

Толкова сте ангажирани с неговата гледна точка, какво прави, какво чувства, неговите емоции и желания (или тяхната липса), че съвсем сте забравили нещо толкова важно. Какво всъщност ВИЕ искате.

Ще направя предположение, но съм готов да се обзаложа, че мъжът на мечтите ви не се шашка и не се отдръпва само защото сте му казали как се чувствате след като вече сте спали заедно.