Как Наистина да се Сближите

Как Наистина да се Сближите

Когато някой мъж реши, че не иска да се обвърже с вас, склонни ли сте да кажете, че “той не си е заслужавал усилието” или че “заслужавате нещо по-добро”?

Може и така да е. И със сигурност се чувствате по-добре като си кажете подобно нещо.

Ами ако причината този мъж да не е развил чувства към вас е свързана със собствената ви неспособност да разберете от какво има нужда той в любовта?

Сближаване с Мъж: Какво Не Работи

Случвало ли ви се толкова да харесвате някой мъж, че колкото повече време прекарвате с него и колкото повече мислите за него, толкова по-привързани да се чувствате и в резултат на това да ставате все ПО-НЕСИГУРНИ?

Виждам подобни случаи постоянно, когато мъжът не реагира или не отговори на жената по начина, по който на нея й се иска. Нещата ту се разгорещват, ту се охлаждат – понякога се обажда, понякога се отдръпва.

Ако ви се е случвало, то сте наясно, че несигурността, която изпитвате ви тегли спираловидно надолу. Колкото по-несигурни се чувствате, толкова е по-голям страхът да не “развалите нещата” или да не го “отблъснете”. Той усеща страха ви и се отдръпва още повече…

Не е лесно да сте в такова положение. Една жена би се побъркала в опити да разбере какво мисли той и като не може да търпи повече, решава да му каже какво изпитва – че си пада по него и не разбира защо той не изпитва същото към нея.

Често има драми, сълзи и молби. Това обиковено е началото на края. Отначало мъжът може би е поласкан от нейните откровения и дори сякаш й отвръща по начина, по който тя иска. Но по-вероятно е да се отдръпне – често завинаги.

Защо Той Бяга

Ще ви кажа нещо, което вероятно сте осъзнали вече вътре в себе си.

Ако един мъж не изпитва привличане към една жена, всички нейни опити да се сближат, да го убеди да я хареса и да го накара да се влюби ще се обърнат срещу нея.

С други думи, не само няма да успее, ами ще си навреди. Всичко това го кара да изпитва КРАЕН дискомфорт и да се дистанцира.

Дори намеренията на една жена да са само и единствено любящи и положителни в дългосрочен план, те на практика я карат да прави неща, които карат мъжете да се отдръпват… понякога завинаги.

Сближаването Започва с Начина на Мислене

За да се сближите истински с мъж, трябва да възбудите емоционално привличане у него. А това започва с вашите нагласи и мисли. Жените, които имат успех с мъжете като цяло имат следните “виждания”:

  • Няма да позволя на мъжете да определят какво искам/ще получа в любовта.
  • Ще зарежа мъж преди да му позволя да ми съсипе живота.
  • Няма да преча на мъжа си да прави нещата, които харесва.

И това е само началото. Тези виждания за живота “разпалват” мъжа и той иска да ви опознае на съвсем друго ниво.