Как да Привлечеш Най-Добрия Мъж

Как да Привлечеш Най-Добрия Мъж

Има една тайна за мъжете, която повечето жени не знаят.

И тя е, че ако един мъж не усеща ПРИВЛИЧАНЕ към една жена, всички нейни опити да се сближи с него, да го накара да я хареса и да се влюби са безмислени.

Те не само няма да помогнат, а дори ще навредят.

С тази статия искам да ви помогна да избегнете тази болезнена и изнервяща ситуация занапред…

Забрави за “Слабите” Стратегии, на Които Той Няма да Реагира

Жените развиват определени стратегии, които смятат, че ще подействат и ще привлекат мъжкия интерес и внимание.

Първата от тях аз наричам “ПОДКУП”.

Тя се проявява, когато жената се опитва да е “мила и добра”, купува голям подарък или прави нещо, с което да покаже на мъжа колко много мисли за него… например помага му да разрешпи някакъв личен проблем без той да е помолил за помощ или върши дребни задачи за него.

Ако имате около себе си мъж, към който изпитвате романтични чувства, но той няма такива към вас и направите нещо мило и хубаво за него, той не само НЯМА да ви харесва повече, но е и много вероятно да се отдръпне.

Друга слаба стратегия е “УБЕЖДАВАНЕ”.

Това е като кажете на мъжа какво наистина изпитвате към него и колко много искате да сте заедно с надеждата той да “прозре” и да разкрие своите чувства към вас… сякаш това е част от процеса да станете двойка.

Имам предвид, че мъжете усещат “вибрациите”, когато една жена ги харесва. И в повечето случаи считат това за безобидно и дори може би го приемат като ласкателство. Ала започнете ли да ги преследвате и да споделяте какво изпитвате, започвате да създавате отрицателно напрежение.

Мъжът ще изпита едно неприятно усещане и ще се отдръпне.

И накрая стратегията, която наричам “БЕЗПЛАТЕН СЕКС”.

Другото й име е “приятели с екстри”. Използвате секса в опит да “накарате” мъжа да ви хареса.

Все пак, колкото по-дълго време прекарвате с него, толкова по-дълбоки стават чувствата ви. Защо това да не се случва и с НЕГО, нали?

Погрешно.

Не Бъркай Химията с Истинското Обвързване

Реалността е, че мъжете могат да са физически интимни с една жена без дори да МИСЛЯТ за връзка с нея. За него това е просто секс, забавно и приятно е, и ако НЕ изпитва истинско емоционално привличане към вас той ще изчезне веднага щом започнете да искате нещо по-дълбоко и “истинско”.

Никоя от тези стратегии не работи, защото те са плод на СТРАХА и СЛАБОСТТА, и още повече те показват неща, които никога не сте искали да покажете. Не ми приятно да го кажа, но те комуникират, че сте отчаяни дори и да не се чувствате така.

От друга страна има определени “състояния на духа” на успешните в любовта жени, които привличат като магнит мъжкия интерес и внимание. Тези виждания и мисли резонират силно у мъжа. Показват му, че сте уверени, знаете какво искате и как да го постигнете. Освен това комуникират “висок статус”, което естествено кара мъжа да ви смята за уникална жена, която си заслужава времето и вниманието.

Ако “стратегията” ви в любовта не е била успешна досега, време е да спрете да се самообвинявате. Време е най-накрая да разберетте кое привлича и задържа мъжа до вас.

Моите статии ще ви научат как да развиете и подсилите определени качества, които вече имате и ще го привлекат към вас… и само вас.