Как да си го Върнеш Обратно

Как да си го Върнеш Обратно

Случвало ли ви се е да объркате конците с мъжа до вас и после да се чудите как да си го върнете обратно? Като започнете да откривате нови неща за себе си и да осъзнавате грешките си, е много лесно да започнете да си мислите, че нещата са ДОРИ ПО-ЗЛЕ, отколкото са били.. и това ви кара да се фрустрирате още повече.

Но нека това не ви спира да учите и да се развивате.

Нещо странно се случва понякога с нас хората: Всеки път, когато добием нови познания и започнем да виждаме действията си под друга светлина, първоначално ни се иска да се самонакажем.

Но ето какво не помага в подобни случаи: Да се сдухате, да се чувствате притеснени и безпомощни, и да се съсредоточавате върху липсата на КОНТРОЛ в подобна ситуация.

Това, което помага е да се поучите от грешките си и да осъзнаете няколко важни неща за мъжете.

Чувствата на Един Мъж Могат да се Променят Много Бързо

Ако мъжът, с когото излизате се е отдъпнал след като сте казали или направили нещо, трябва да запомните, че има причина този мъж да ви е харесвал и да е изпитвал привличане към вас.

И колкото и да ви се струва сякаш чувствата му към вас са се променили завинаги, трябва да разберете следното: Чувставата на мъжете могат да се променят много бързо, независимо дали го искате или не.

Сега… повечето жени изобщно не умеят да се справят с тази реалност около мъжете, срещите и връзките.

Всъщност това кара много жени да излязат извън контрол, да се отдадат на емоциите си и да започнат да се държат и да говорят под тяхното въздействие.

Но ето нещо интересно…

Това, че чувствата да един мъж могат да се променят много бързо има ДВЕ СТРАНИ – и може да го използвате в своя полза.

Вижте, ако един мъж може бързо да промени отношението си към жена от интерес и привиличане към отбягване и безразличие, то той може също така може бързо да промени нежеланието си да я вижда в силно ПРИВЛИЧАНЕ и желание да не се отделя от нея.

С други думи, чувствата на мъжете и техните реакции към жените могат да се променят бързо В ДВЕТЕ ПОСОКИ – от добри към лоши или от лоши към добри.

Накарай Емоциите му да Работят в Твоя Полза

Разбира се не казвам това, защото просто има логика в това.

Знам от първа ръка и съм го наблюдавал и преживявал през годините, в които наблюдавах, изучавах и помагах на жените да се справят с мъжете, любовта и връзките си. Виждал съм много жени, които успяват бързо да “обърнат” нещата, дори с мъже, които са си мислисли, че са загубили завинаги.

Това, което се опитвам да кажа е следното… това, че чувствата на мъжете могат да се променят в резултат на вашето държание или ви притеснява и ви прави несигурни, (което само ще влоши нещата за вас)…

Или осъзнавате, че това може да е ваше предимство и да го използвате, за да накарате един мъж да ИЗПИТА онова необяснимо привличане към вас в рамките на няолко минути разговор.

Възобнови Общуването

Ако наистина искате един мъж да ви слуша внимателно, тогава започнете разговора с него по забавен начин, който поставя основите на едно позитивно взаимодействие. Звучи като нещо очевидно, но съм сигурен, че можете да си спомните няколко примера от връзката си, когато нещата не са се развили така.

За да се настроите правилно, помислете какво наистина цените в мъжа срещу вас. Все трябва да има нещо, което цените в него, ако обмисляте бъдеще заедно. После му го кажете. Това е “галене на егото” и работи. Когато един мъж знае, че го цените, той става по възприемчив и това дава на всичко положителен контекст.

Идеята е да създадете подходящото настроение за разговора, за да се почувства той удобно и да иска да споделя. Прекалено добре знаете какво се случва, когато започнете разговора с негативни неща и проблeми: той се затваря напълно.

И дори да има проблеми помежду ви, ако започнете положително разговора, това ще отвори широко вратата към завръщането ви един към друг.