3 Начина да Съсипеш Една Среща

3 Начина да Съсипеш Една Среща

Много жени смятат, че само защото нищо очевидно лошо не се е случило по време на една среща, мъжът би трябвало да има интерес към жената и да поиска да излезе с нея отново… ако ли не, то значи нещо не е наред с него.

Вероятно смятат, че още няколко срещи, които са ОК ще го накарат да отвори широко очите и сърцето си и ще види колко е хубаво всичко. Подобен начин на мислене води до много проблеми и до постоянното чудене на тези жени защо си нямат приятел.

Ето какво имам предвид. Вижте дали разпознавате себе си в някой от тези сценарии:

Проблем №1: Да Заложиш на Сигурно

Имали ли сте някога толкова силно желание да се харесате на мъж, че да внимавате за всяко свое движение или всяка дума? Включително постоянно да се съгласявате, да не казвате какво мислите или чувствате ако смятате, че това ще го ядоса, и да се стараете да не повдигате спорни и конфликтни теми.

Да го играете на сигурно така по нкакъв начин не разпалва мъжкия интерес или внимание. Това го кара да загуби интерес и следователно той няма да се чувства вдъхновен да ви покани да излезете отново.

Проблем №2: Да се Държиш “Официално”

Това е убийствено за интереса и привличането. Мъжът или се чувства като на интервю за работа и не усеща никаква емоционална връзка с вас… или му е просто скучно и ще му е много трудно да намери нещо, което да го заинтригува.

Мъжете не си падат по “добри” жени и не искат да с дадена жена, защото тя е любезна и вежлива. Мъжете си падат по жени, които ги карат да се ЧУВСТВАТ добре, които са вълнуващи и забавни – независимо дали са и малко “лоши”.

Проблем №3: Да си Скучен

Скучни сте ако говорите за скучни неща. Най-отгоре в списъка са неща като работата, семейството, времето и т.н.

Тези неща всъщност не сближават двама човека. Разбира се, приятни са… но е прекалено лесно да бъдат споделени и бихме ги обсъдили дори с непознат ако любезно ни попита.

Още по-важното е, че не се създава никакво емоционално преживяване или сближаване, когато говорите за тях.

Всъщност те връщат мъжа обратно в еднообразието на ежедневието му… и той ще внася тези “еднообразни” емоции в комуникацията с вас.

И познайте какво става тогава?

Той асоциира тези скучни еднообразни чувства с вас. И ето… още една скучна среща, която с нищо не е по-специална и интересна.