3 Качества, Които Мъжът Търси в Своята Приятелка

3 Качества, Които Мъжът Търси в Своята Приятелка

Мъжете са биологично програмирани да търсят и да бъдат привлечени към жени, които имат качества и черти, разкриващи добро здраве и високо ниво на “пригоденост”.

Но за съжаление този подбор се случва предимно несъзнателно в главите им.

Това донякъде обяснява защо, когато жената толкова често пита мъжа какво чувства… или защо се държи различно или незаинтересовано, той не може обясни. Той просто така се чувства. Или усеща привличане, или не.

Разбира се, тези “биологични бутони” не са единственото нещо в ума на мъжа. Мъжете всъщност имат и по-съзнателни процеси, които ръководят избора на жена и чувствата им.

Ако опитите ви да наблъскате всичко това в главата си, да разберете какво означава, и да намерите начин да го използвате, когато  разговаряте с мъж, ви се струват страховити – така и би трябвало.

Истината е, че не може да седите и да си мислите – “Така, бих искала да ме помисли за добър екземпляр, който може успешно да изгледа здрави деца. Ще му кажа колко сме здрави всички в семейството.”

Просто не става така. Мъжът гледа за много по-неуловими “знаци” в жената, които да му кажат дали тя е подходяща за дългосрочно обвързване.

Някои от тях са:

Външен Вид:

Един мъж подсъзнателно ще забележи извивките на ханша и каква е обиколката му в сравнение с тази на кръста и вероятно ще почувства физическо привличане, защото това съотношение е индикатор за плодовитост.

Добро Здраве:

Неща като бели зъби и бели очни ябълки, уханието ви, цветът и състоянието на кожата са все индикатори за здрава имунна система. Мъжете харесват бели очи, определени миризми и гладка кожа не защото знаят, че те показват колко здрава е една жена и каква е вероятността тя успешно да износи потомство, а защото усещат привличане към тях, което така и не могат да обяснят.

“Емоционална пригоденост”:

Ако една жена има отношение към живота и околните, което я прави забавна, стимулираща, вълнуваща и позитивна, тогава мъжете подсъзнателно ще я виждат като подходящ партньор.

Много време може да отнеме да разберете всичките неща, които наистина възбуждат интереса и вниманието на мъжете, както и по-неуловимите и сложни фактори, които карат мъжа да се ОБВЪРЖЕ ЕМОЦИОНАЛНО с жена.

И тогава може да нe успеете да разберете как наистина мислят мъжете и как да изградите пълноценна връзка с тях.

За късмет, аз вече съм свършил тежката работа.