Страхуват ли се Мъжете от Обвързване?

Страхуват ли се Мъжете от Обвързване?

Обзалагам се, че можете да се сетите за поне един мъж, който е искал да остане ерген и дори е избягал от потенциално страхотна връзка с чудесна жена само защото не е искал “сериозна връзка”.

Но после, само няколко седмици или няколко месеца по-късно, този мъж среща друга жена. И само след няколко седмици с тази нова жена той е влюбен до уши… и той моли НЕЯ да имат сериозна връзка.

Изумително…

Ако сте като повечето жени, значи познавате поне няколко мъже, които са “превключили” така мигновено и са поискали сериозна връзка, въпреки че преди това са говорили само за това как искат да бъдат “сами и свободни”.

Ето я реалността: Повечето мъже никога не са “готови” за връзка… не и докато не усетят онези магични чувства и преживявания с жена, които им казват “Хей, това е жената за мен.”

Мъжът Рядко Съзнателно Решава да се Влюби

Любовта – и дългосрочната връзка – е нещо, което мъжът открива, когато една жена го докосне по толкова дълбок, силен и емоционален начин, че той буквално да “превключи” и старите му съзнателни и “логични” мисли за изчакване са заменени от неговото ЖЕЛАНИЕ.

За жената е съвсем различно. Ако жената изпитва силна физическа и емоционална връзка с мъж, тя често й се отдава. И когато това стане нещо изключително се случва в ума и тялото на повечето жени…

Те започват да вярват, че връзката, която усещат с мъжа е самото доказателство, че тя е “специална”. Кара ги да вярват, че това ще се превърне в една по-дълбока връзка и че мъжът също би трябвало да изпитва подобни силни чувства.

Връзката не е Равносилна на Обвързване

За един мъж връзката, която той усеща с жена в началото на тяхното познанство може да няма нищо общо с това дали той иска да се обвърже с нея дългосрочно.

Може да й звъни, да прекарва време с нея, дори да стигне до физическа близост с нея, въпреки че все още не иска да се обвърже с нея.

Това, което искам да кажа е, че съществува опасност като излизате с мъже и не знаете как мислят и действат те. Има опасност вие като жени да очаквате едно заради връзката, която усещате, но мъжът да е на съвсем друга вълна емоционално.

За да научите повече за опасността от Мигновеното Обвързване и какво може да ви струва то, ако не разбирате как работи, включете се в моя безплатен бюлетин.

Ще ви разкажа какво наистина мислят мъжете за „романтичните срещи“ и за „сериозните връзки“, и как да направите така, че първоначалните емоции да се превърнат в стабилната връзка, която всъщност желаете.